Skip to main content
Ananda bewustzijnscentrum Hasselt

Meditaties, spirituele workshops en bewustzijnscursussen

Aan de oever van de stromende Demer en tegelijk midden in het rustgevende groen, komen ontspanning, lichtkracht en energie samen. De eeuwenoude watermolen kreeg een volledige transformatie met het grootste respect voor zijn historische elementen. Dit resulteerde in een serene, lichtrijke en warme plek waar je helemaal tot jezelf kan komen.

Ruimte voor groei en ontwikkeling

Voel je van harte welkom op deze mooie plek en laat het een uitnodiging zijn om bewuster in je innerlijke ontwikkeling te staan. Ananda BewustzijnsCentrum biedt je de ruimte – letterlijk en figuurlijk!

Stap binnen in een wereld waarin je de kans krijgt om enkel met het essentiële bezig te zijn. En een manier te vinden om vanuit meer rust, vrede en bewustzijn in het leven te staan. Om in spiritualiteit te leven, zelf te helen en Lichtkracht te ontdekken in je eigen hart. Om jezelf toe te staan te leren, groeien en nieuwe inzichten op te doen.

Ben je geprikkeld en denk je eraan om jezelf dit kostbare geschenk te gunnen? Neem gerust een kijkje in ons aanbod cursussen, workshops en opleidingen.

Hopelijk zien we elkaar binnenkort!