Skip to main content
Ananda bewustzijnscentrum Hasselt

Over Ananda

Wij zijn Alain en Marjan, ouders van drie fijne dochters: Annabelle, Jasmine en Helena.

In 2007 bezegelden we niet alleen onze liefde voor elkaar met een trouwring, ook bezegelden we, met de oprichting van Ananda BewustzijnsCentrum, onze gezamenlijke liefde voor spiritualiteit.

Voor ons beiden geldt dat de lichtwereld bewust contact met ons maakte op erg jonge leeftijd. Die allereerste ervaringen met universele healing waren onverwacht krachtig en openden onze ogen voor de Goddelijke vonk en energetische realiteit die de uiterlijke wereld bezielt. Dat was het begin van ons bewuste spirituele groeipad. 

Alain & Marjan

bezielers - zaakvoerders Ananda

"We zijn ervan overtuigd dat – voor wie de Goddelijke hand in het leven ervaart – verleden, heden en toekomst deel uitmaken van dezelfde stroom. Die leidt naar zuiverheid, wijsheid en innerlijke vrede."

We wisten dus al vroeg dat spiritueel werk voor ons bestemd was. Maar op een bepaald moment straalde die universele bezieling zo krachtig in ons hart, dat we prompt – maar vol vertrouwen – alle maatschappelijke zekerheden inruilden voor werk vanuit ons hart

Intussen werken we voortdurend verder aan onze eigen groei. Maar we halen ook enorm veel voldoening uit anderen bewust maken van de lichtkracht die in hen huist. Samen met onze medewerkers verspreiden we met veel plezier de prachtige energieën die ons aangereikt worden door moeder aarde en de lichtwerkers. 

Zo kan het goddelijke licht ontwaken bij ieder die de drang voelt om te leven vanuit een ruim hart…

Wil je graag kennismaken of heb je vragen?